Niets gevonden.

Pak me dan puppy Vtech: 12+ mnd (80- 547523)

Deze VTech Baby Pak me dan puppy moedigt kleintjes aan om te dansen en een ‘pak me dan’-spelletje te spelen! Een puppy met ingebouwde sensors.

46.99

Uitverkocht

Bezorgopties

  • Per Pakket PostNL
  • Parkstad Bezorging
  • Click & Collect

Je wordt helemaal blij bij het zien van deze VTech Baby Pak me dan puppy. Deze vrolijke puppy kan niet wachten om met jou te dansen en een ‘pak me dan’-spelletje te spelen! Druk op de interactieve toetsen en laat je verrassen door gave bewegingen, verschillende muziekstijlen, vrolijk gezongen liedjes en nog veel meer! Door de ingebouwde sensors aan de voor- en achterkant ontwijkt de puppy obstakels en rijdt hij weg wanneer je in de buurt komt.

Merk:

EAN: 3417765475238
Geschikt voor: Jongens en meisjes
Merk:
Merk: