VTech Vrolijke Vriendjes Penny Prinses En Eenhoorn

19.99

Hoi, ik ben Penny. Ik ben een prinses! Mijn eenhoorns zijn lief, ze zijn mijn vriendjes! Ik bezoek graag nieuwe plekken en ik reageer op alle Magic Points van de Vrolijke Vriendjes speelsets en accessoires. Plaats mij of een ander Vrolijk Vriendje op mijn eenhoorn en ze zal zelf beginnen te lopen! Ga je met ons mee op ontdekking in het magisch koninkrijk?nn- Ik ga graag op reis met mijn vriendjes!n- Plaats Prinses Penny op haar eenhoorn (Magic Point) om vrolijke reacties te horen en kijk hoe het dier zich op magische wijze voortbeweegtn- De vrolijke reacties moedigen aan om op ontdekking te gaan en prikkelen de fantasien- Compatibel met alle Vrolijke Vriendjes en speelsets Inclusief Vrolijk Vriendje Prinses Penny:n- 6 melodietjes en 3 gezongen liedjesn- Stevig en duurzaam designn- Automatische uitschakeling

Uitverkocht

Artikelnummer: 210000003097 Categorie: Tags: , , , ,
Menu