Welpies Verhuur

Wat is het leukste aan LEGO? Natuurlijk, het bouwen! 

Met onze nieuwste Lego verhuur bouw je de grootste, coolste, duurste en mooiste dozen voor en leuke prijs. Bouw samen of alleen een doos LEGO, haal hem weer uit elkaar en breng hem vervolgen terug naar de winkel, stuur hem op of wij komen hem halen. Dit is hoe het werkt met Welpie’s verhuur.

Voor een vast bedrag van € 19,99 per jaar, zonder automatische verlenging heb je toegang tot de mooiste LEGO dozen. Maak een keus uit een ruim aanbod van LEGO dozen zoals LEGO Technic, LEGO City, LEGO Star Wars en nog veel meer.

Kies uw favoriete LEGO set uit het assortiment van Welpie’s LEGO verhuur, veel variatie en urenlang bouwplezier voor een goede prijs!

Welpie’s Verhuur

Hoe werkt deze service?

Om een van de LEGO sets te kunnen huren, dient u een abonnement af te sluiten. U kunt zich hiervoor inschrijven via  www.welpiesverhuur.nl . Het abonnementsgeld bedraagt € 19,99 per jaar en moet vooruit worden betaald. Het abonnement wordt afgesloten voor een periode van 12 maanden en eindigt na afloop van deze periode van rechtswege. Opzeggen is dus niet nodig. 

Nadat u zich heeft ingeschreven, kunt u op zoek gaan naar een doos om te huren. Het is niet mogelijk om meerdere sets tegelijkertijd te huren.

De minimale huurperiode bedraagt 3 weken.  Zodra de doos klaar staat, ontvangt u een bericht om deze te komen afhalen. Wij doen ook bezorgen in Parkstad en omgeving tegen een kleine vergoeding van € 2,95.

Vind hier uw favoriete LEGO set!

Kies uw favoriete LEGO set uit het assortiment van Welpie’s LEGO verhuur, veel variatie en urenlang bouwplezier voor een goede prijs! 

LEGO-Technic-Lamborghini-Sián-FKP-37-42115-1-2
LEGO-Creator-Expert-Old-Trafford-–-Manchester-United-10272-1
LEGO-Jurassic-World-Jurassic-Park-T.-rex-chaos-75936-1-2