Verhuur
Verhuur

Wat is het leukste aan LEGO?
Natuurlijk, het bouwen!

Met onze nieuwste Lego verhuur bouw je de grooste, coolste, duurste en mooiste dozen voor en leuke prijs. Bouw samen of alleen een doos LEGO, haal hem weer uit elkaar en breng hem vervolgen terug naar de winkel, stuur hem op of wij komen hem halen.
Dit is hoe het werkt met Welpie’s LEGO verhuur.

Er is natuurlijk een beperkte voorraad aan LEGO dozen, wilt u nou als eerste een bouwset claimen? Laat dan in onderstaand formulier u gegevens achter om op de hoogte te blijven van de LEGO service en als eerste uw favoriete LEGO set te huren!

Hoe werkt deze service?

U betaalt een eenmalige contributie per jaar (€19,99). Als lid heeft u de mogelijkheid om de LEGO sets bij ons te huren. Meld u aan voor onze verhuur service in onderstaand formulier. Zodra onze LEGO verhuur service online gaat, ontvangt u als eerst de informatie omtrent de service en de mogelijkheid om als eerste uw bestelling te plaatsen. 

U kiest dan uw favoriete bouwset(s) uit ons assortiment om voor 2,3 of 4 weken te huren voor een kleine prijs. Vervolgens retourneert u de bouwset(s) na de gewenste verhuur periode naar ons. Daaropvolgend heeft u weer de mogelijkheid om een nieuwe set uit ons beschikbare assortiment te kiezen. 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Verhuur

Vind hier uw favoriete LEGO set!

Kies uw favoriete LEGO set uit het assortiment van Welpie’s LEGO verhuur, veel variatie en urenlang bouwplezier voor een goede prijs! 

Meer informatie wordt later bekend gemaakt door Welpie!

Menu