Reviews

Jeffrey Leeyen

Een leuke winkel met een variërend aanbod! Personeel is heel behulpzaam en aardig! Paar keer terug gekomen door de goede maar vooral ook leuke service!

Google
Tim Italiaander

Vandaag bestelt en in de middag al in huis! ongelofelijk wat een service! Doordat dit bedrijfje lokaal in de buurt lag was dit mogelijk, ik heb het cadeautje zelfs laten inpakken, dit was het echt waard voor een 1€ meer. Super Service

Google
Samantha Greenwood

Leuke producten en snelle service, de volgende dag al in huis, zelfs nu met de corona gekte. Super leuk ingepakt en een handgeschreven kaartje erbij. De jarige was helemaal blij met het cadeau. Zeker een aanrader 🙂

Google
Stephanie Derkse

Mooie winkel met een uitgebreid assortiment. Houten speelgoed en helium ballonnen voor speciale gelegenheden. BanBao voor scherpe prijzen, ook bieden ze een leuk BanBao Kidsclub abonnement aan. Wij zijn fan!

Google
Denise Cillekens

super service! heel aardig personeel en ze denken met je mee in deze bizarre tijd om toch de service te kunnen leveren die je als klant heel waardevol vind! zeker een kijkje in de winkel nemen als je de kans hebt want het assortiment is zeer uitgebreid!

Google
Annemarie Hogeveen

Fijne winkel, mooie spullen en vriendelijk personeel. Echt een aanwinst!

Google
Jean-Gilles Ruyters

Supergoede service, vriendelijke ondersteuning bij vragen. Diverse spellen in de middag besteld, werden binnen twee uur na bestelling thuis geleverd. Top!

Google
Kyara van Proumeren

Wauw, wat een geweldige service. Vanmiddag besteld en aan het einde van de middag al in huis. Zeker een aanrader dus! Wij bestellen zeker nog een keer bij Welpie Toys ?

Google
Rob Schins

De nieuwe opening van Welpie Toys brengt ook een veel uitgebreider assortiment! Vriendelijk personeel en een goede service. Aanwinst voor de binnenstad van Heerlen.

Google