Mijn eerste afstandsbediening Vtech: 9+ mnd (80-606272)

Mijn eerste afstandsbediening Vtech: 9+ mnd (80-606272) Druk op de verschillende toetsen en luister naar de grappige geluiden en vrolijke reacties van deze leuke Mijn eerste afstandsbediening van VTech Baby.

18.99

Op voorraad

Bezorgopties

  • Per Pakket PostNL
  • Parkstad Bezorging
  • Click & Collect

Mijn eerste afstandsbediening Vtech: 9+ mnd (80-606272) Jouw baby kan nu fijn zelf bepalen waar hij of zij naar kijkt met deze VTech Baby Mijn eerste afstandsbediening. De jonge kijkertjes kunnen drukken op de verschillende toetsen en luisteren naar de grappige geluiden en vrolijke reacties van dit mooie speelgoed. Aan de hand van de twee speelstanden maken kinderen kennis met cijfers, tellen en de letters van het alfabet. Kies een programma, speel en leer maar mee!

Merk:

EAN: 3417766062727
Geschikt voor: Jongens en meisjes
Merk:
Merk: