Marvel Ultimate Alliance 3 : The Black Order NSW ML Switch » Welpie Toys

Marvel Ultimate Alliance 3 : The Black Order NSW ML Switch

  1. Videogames
  2. Nintendo Switch
  3. Marvel Ultimate Alliance 3 : The Black Order NSW ML Switch

“Marvel Ultimate Alliance 3 : The Black Order

De MARVEL ULTIMATE ALLIANCE-serie keert voor het eerst in tien jaar terug met een nieuwe actie-RPG, exclusief voor de Nintendo Switch! Stel je ultieme team Marvel-superhelden samen met personages uit de Avengers, Guardians of the Galaxy, X-Men en meer!

Werk samen met je vrienden om te voorkomen dat de kosmische tiran Thanos en zijn gewetenloze schurken van de Black Order het universum vernietigen.
In dit nieuwe verhaal verenigen helden en slechteriken zich in een race door het Marvel-universum om de Infinity Stones te vinden voordat Thanos en de Black Order deze gebruiken om dood en verderf te zaaien in de kosmos. Tijdens de gevaarlijke missie om Thanos te dwarsbomen ben je getuige van allerlei onverwachte confrontaties tussen populaire personages op de meest iconische locaties, waaronder Avengers Tower en de X-Mansion.

Duik nog dieper in de actie door in de singleplayerstand of multiplayerstand (op maximaal vier systemen) naar het gloednieuwe Heroic Camera-perspectief te wisselen, waarbij de camera zich net achter je personage bevindt. Speel online, offline via een lokale draadloze verbinding, of samen met een vriend door hem of haar een Joy-Con-controller te geven.

Met een extra set Joy-Con-controllers (wordt apart verkocht) kunnen tot wel vier spelers op één systeem spelen!

Spelers kunnen op elk moment in of uit de game stappen, dus het is makkelijker dan ooit om je ultieme team samen te stellen.”

59,99

Op voorraad

  • Gratis afhalen bij Welpie Toys in Heerlen.
  • Woont u in Parkstad? Dan voor €2,95 in huis!
  • Cadeautje? Gebruik onze gratis inpak service!
  • Voor 16:30 uur in Parkstad besteld is dezelfde avond nog in huis!

Deel deze pagina

Aanbevolen producten

Menu
Vragen? Whatsapp!