Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Welpie Toys met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Welpie Toys verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten die door Welpie Toys worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Welpie Toys aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Welpie Toys aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Welpie Toys opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Welpie Toys alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Welpie Toys niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Welpie Toys worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Welpie Toys uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Welpie Toys worden onderhouden wordt afgewezen.