Welkom Bij Welpie Toys » Welpie Toys

Welpie Toys

Welpie Toys is een jong, dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in het allerleukste en allerbeste speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Op dit moment zijn wij druk bezig om onze webshop uit te breiden met nieuw speelgoed. Ben je op zoek naar iets speciaals maar kun je het nog niet vinden op onze webshop? Neem dan contact met ons op en wij zullen ons uiterste best doen om je te helpen!

BanBao

Welpie Toys heeft de handen ineengeslagen met het educatieve bouwstenen merk BanBao. BanBao produceert speelgoed dat bijdraagt aan de educatieve ontwikkeling van ieder kind. Denk hierbij aan de mentale weerbaarheid van een kind, het logisch nadenken, het oplossing gericht werken en het creatief denken. De speelgoeddozen van BanBao staan garant voor urenlang speelplezier.
banbao_logo

Hape

In 2017 hebben wij het houten speelgoed van Hape toegevoegd aan ons assortiment. Verantwoord, houten speelgoed met een educatief thema. Naast het houten speelgoed heeft Hape nu ook een super leuke lijn badspeelgoed toegevoegd. Teddy&Friends zorgen voor nog meer speelplezier tijdens het badderen! Bekijk de uiteenlopende producten van Hape hier.

Hape houten speelgoed - Welpie Toys

Beleduc

Ook nieuw in 2017 zijn de educatieve houten puzzels van Beleduc. Het houten speelgoed van Beleduc is uitermate geschikt voor ouders die hoge kwaliteitseisen stellen aan het speelgoed voor hun kinderen. Door het educatieve thema wordt Beleduc ook veelal gebruikt op scholen. Bekijk het Beleduc assortiment hier.

Welkom bij Welpie Toys

Menu
Vragen? Whatsapp!